Σεισμοσ Κεφαλονια : Οινοτουρισμός | ΕΥΠΑΛΙΟ καθ΄οδόν - Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11).

Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. VOUTOSPRESS.GR: ΣΕΙΣΜΟΣ 5.2 11χμ ΝÎ
VOUTOSPRESS.GR: ΣΕΙΣΜΟΣ 5.2 11χμ ΝÎ" Î'ργοστολίου αρκετά from 3.bp.blogspot.com
Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σύμφωνα με μεταγενέστερες μετρήσεις, η σεισμική δόνηση ήταν . Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της .

Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, .

Με επίκεντρο το ληξούρι ισοπέδωσε σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της παλικής στη δυτική κεφαλονιά. Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μεταγενέστερες μετρήσεις, η σεισμική δόνηση ήταν .

Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Με επίκεντρο το ληξούρι ισοπέδωσε σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της παλικής στη δυτική κεφαλονιά. Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11).

Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . ΕΚΤÎ'ΚΤΟ ΤΩΡÎ'!!!ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ'!!! - Volcano
ΕΚΤÎ'ΚΤΟ ΤΩΡÎ'!!!ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ'!!! - Volcano from 3.bp.blogspot.com
Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Με επίκεντρο το ληξούρι ισοπέδωσε σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της παλικής στη δυτική κεφαλονιά.

Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο.

Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Με επίκεντρο το ληξούρι ισοπέδωσε σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της παλικής στη δυτική κεφαλονιά. Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Σύμφωνα με μεταγενέστερες μετρήσεις, η σεισμική δόνηση ήταν . Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ .

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σύμφωνα με μεταγενέστερες μετρήσεις, η σεισμική δόνηση ήταν .

Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμοσ / ΣΕΙΣΜΟΣ! ΕÎ
Σεισμοσ / ΣΕΙΣΜΟΣ! ΕÎ"ΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη! Τι λέει ο from www.orthodoxianewsagency.gr
Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Σύμφωνα με μεταγενέστερες μετρήσεις, η σεισμική δόνηση ήταν . Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Με επίκεντρο το ληξούρι ισοπέδωσε σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της παλικής στη δυτική κεφαλονιά.

Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Με επίκεντρο το ληξούρι ισοπέδωσε σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της παλικής στη δυτική κεφαλονιά. Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς.

Σεισμοσ Κεφαλονια : Οινοτουρισμός | ΕΥΠÎ'ΛΙΟ καθ΄οδόν - Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς.. Με επίκεντρο το ληξούρι ισοπέδωσε σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της παλικής στη δυτική κεφαλονιά. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου.